ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Agònica victòria sesrovirenca i l’Esplugues guanya el derbi comarcal

Victòria de l’Handbol Esplugues a la pista del Sant Joan Despí per 25-29. Va ser un derbi comarcal on els visitants, dirigits per Álvaro Polo, van anar per davant del marcador en tot moment (11-17). La reacció local a la segona meitat no va ser suficient. Els espluguins Josep Maria Grau (8 gols) i Julen García (7) van ser un malson per la defensa santjoanenca. És el quart triomf consecutiu de l’Esplugues. D’altra banda, el CH Sant Esteve va sumar el tercer triomf de la temporada a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (20-21). Va ser una victòria molt patida que es va decidir a vuit segons del final gràcies a l’encert d’Ángel Pueyo. Els vallesans van desaprofitar un avantatge de set gols (14-7).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve