ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): El Gavà confirma la seva recuperació, empat del Sant Joan Despí i triomf vicentí

L’Handbol Gavà va sumar la seva segona victòria consecutiva. I ho va fer davant del Joventut Handbol Mataró (29-28) en un partit que es va decidir en els darrers instants. Un parcial de 3-0 en els darrers cinc minuts de la primera part (16-12) va facilitar la victòria local. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va acumular el tercer empat seguit. Les blanques-i-vermelles van cedir a casa davant del Benidorm (28-28) tot i que van tenir opcions de guanyar. Mentrestant, la Fundació Handbol Sant Vicenç ocupa la tercera posició provisional del grup després de vèncer amb solvència a l’OAR Gràcia Sabadell (28-15) amb cinc gols de Raquel Moré, màxima anotadora del conjunt baixllobregatí.

Redacció / Foto: BM Benidorm