ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Derrota del Sant Joan Despí davant el líder i victòria de l’Esplugues

Segona victòria consecutiva de l’Handbol Esplugues. Els homes d’Alvaro Polo es van imposar a Banyoles per 20-24 en un partit molt igualat a la primera part (11-13). A la represa, els baixllobregatins van ser superiors. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que va perdre al Salvador Gimeno davant el líder Sant Quirze per un clar 19-33. La diferència al final dels primers trenta minuts ja era de 5 gols (9-14). Els blancs-i-vermells continuen la zona baixa de la classificació. El partit entre el Granollers B i el Sant Esteve Sesrovires es jugarà el proper 16 de desembre.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues