ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): Victòria vicentina i empat en el derbi Sant Joan Despí-Gavà

Handbol Sant Joan Despí i Handbol Gavà van empatar a 18 gols en un intens derbi comarcal. L’enfrontament va tenir dues parts molt diferenciades. Una primera de domini local (12-8, al descans) i una segona de millor joc visitant. Ana Mateo va permetre neutralitzar l’avantatge local. Laia Faixo va tenir l’opció de donar el triomf al conjunt blanc-i-vermell. Maria Rosado (6 gols) i Ainhoa Riera (7) van ser les jugadores més destacades del Sant Joan Despí i Gavà respectivament. D’altra banda, la Fundació Sant Vicenç es va imposar de forma clara i contundent a l’Associació Lleidatana (36-19) amb una gran exhibició de Raquel Moré (8 gols). El partit va quedar sentenciat al final dels primers trenta minuts (20-9).

Redacció / Foto: Jordi Terrón (Arxiu)