ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): El Sant Vicenç guanya el derbi i derrota del Sant Joan Despí

L’Handbol Sant Vicenç continua invicte després de guanyar la cinquena victòria de la temporada davant de l’Handbol Gavà (23-30). El derbi comarcal va estar marcat per la igualtat a la primera part (11-12) però un parcial de 5-10 en els primers vint minuts de la segona va acabar decidint el duel. Les vicentines Alba Almansa i Rocio Parra, amb sis gols cada una, van ser un malson per la defensa gavanenca. No va ser suficient l’aportació de les locals Elisabet López (8 gols) i Eva Torremorell (7). D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí acumula tres jornades consecutives sense perdre -amb dos triomfs seguits-. Ahir davant el Mislata va vèncer per un clar 31-26 gràcies a una gran segona part (14-15, al descans) on va destacar Maria Rosado (8 gols).

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç dels Horts