ESPORTS (BÀSQUET, LF2): El Barça CBS segueix imparable i primera derrota del BF Viladecans

Una de freda i una de calenta a la jornada d’aquest cap de setmana. L’Unilever BF Viladecans va perdre a l’Atrium per un ajustat 61-65 davant del Sant Josep Obrer en un partit que es va decidir en la segona part. El bon partit de Marta Guerrero i Mar Ribera no va ser suficient per derrotar les balears. Els parcials van ser 20-18, 12-12, 14-19 i 15-16. D’altra banda, el Barça CBS lidera en solitari la classificació del grup C després de sumar la quarta victòria consecutiva davant l’Stadium Casablanca (76-53) en un partit que va quedar sentenciat en el segon quart. Jessica Fequiere (23 punts) i Kristina Rakovic (18) i Ainhoa López (16) van liderar el conjunt blaugrana. Els parcials van ser 18-24, 24-8, 16-14 i 18-7. Els partits Andratx-Basket Almeda i Advisoria Maresme-Segle XXI van quedar ajornats per casos de coronavirus.

Redacció / Foto: Unilever BF Viladecans