ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Ple dels equips baixllobregatins

Els tres representants del Baix Llobregat van sumar la victòria. El conjunt espluguí del Segle XXI va vèncer a l’Andratx per un clar 98-59 en un partit que ja es va decidir en el primer quart. Els parcials van ser 27-6, 36-24, 18-12 i 17-17. Bon partit d’Elena Buenavida i Marta Morales, les dues amb 16 punts. Les locals van dominar el rebot i van estar més encertades en atac. D’altra banda, el Barça CBS es va imposar en el derbi que li va enfrontar al Joventut de Badalona (57-73). Les blaugranes van tenir prou amb una gran primera part per sentenciar. Els parcials van ser 13-24, 15-17, 15-10 i 14-22. Itziar Llobet, abm 16 punts, va liderar l’atac visitant. I l’Unilever BF Viladecans no va fallar a Saragossa i va guanyar l’Stadium Casablanca per 45-61 que li permet liderat la classificació conjuntament amb el Barça CBS. Bon partit d’Elena Silva (12 punts i 23 de valoració). El Basket Almeda va ajornar el seu partit davant de l’Snatt’s Femení Sant Adrià per diferents casos de COVID-19 al conjunt cornellanenc.

Redacció / Foto: Barça CBS