ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Doble alegria a la jornada de dissabte

La Fundació Handbol Sant Vicenç continua intractable i al capdavant de la classificació del grup C. Les baixllobregatines va sumar la seva quarta victòria consecutiva a la pista de l’Elda (24-27). No va ser un partit fàcil, ja que les de Josep Maria Mestre no van assegurar el triomf fins als darrers instats (al descans, 16-15). Excepcional partit de Rocio Parra amb 11 gols. També va guanyar l’Handbol Sant Joan Despí -el segon partit de la temporada-. Les d’Alejandro Expósito ho van tenir més fàcil davant l’Amposta (34-28) i ja al final dels primers trenta minuts guanyaven per quatre gols (19-15). Alma Pérez i Maria Rosado van signar vuit gols.

Redacció / Foto: CHSJD (arxiu)