ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): L’Esplugues, nou líder, primera victòria del Sant Esteve i derrota del Sant Joan Despí

Tercera jornada per a tots els gustos. L’Handbol Esplugues és el nou líder -compartit amb el Sant Quirze- després de guanyar per un clar 32-24 a l’Handbol Terrassa. La primera part va ser força igualada (17-14, al descans), però a la segons es van imposar els baixllobregatins amb un Josep Maria Grau espectacular (6 gols). També va guanyar el Sant Esteve. Els sesrovirencs van sumar la primera victòria de la temporada davant el Joventut Handbol Mataró (34-31). El conjunt sesrovirenc, liderat per Rubén Ridao (8 gols) i Ángel Pueyo (6) ja guanyaven al descans per quatre gols (18-14). Van arribar a tenir una diferència de 10 gols (29-19) però en el tram final es van relaxar. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que va perdre a casa davant l’Handbol Banyoles (31-33). La reacció dels blancs-i-vermells va arribar massa tard (al descans perdien 13-17. Bon partit d’Adrià Basela (9 gols), però no va ser suficient.

Redacció / Foto: CHSES