ESPORTS (PRIMERA ESTATAL MASC.): Derrota del Sant Esteve i victòries del Sant Joan Despí i Esplugues

Segona jornada de Lliga. L'Handbol Esplugues va aconseguir una gran victòria a la pista de La Salle Montcada (23-32) en un partit que es va decidir a la segona part (14-17, al descans). Gran partit de Josep Maria Grau (10 gols). També va guanyar l'Handbol Sant Joan Despí davant el CA Sabadell (24-31). Els blancs-i-vermells, liderats per Marc Rovira (8 gols, va marcar diferències a la primera part (12-17). D'altra banda, el Sant Esteve va sumar la segona derrota consecutiva. Els sesrovirencs van perdre a domicili davant l'Handbol Terrassa per 30-24. Un parcial de 6-2 a la segona part va acabar per deixar els baixllobregatins sense opcions tot i el bon partit de Jacob Gracia (9 gols).

Redacció / Foto: H. Esplugues