ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Derrota per la mínima del Sant Esteve i primer revés del Sant Joan Despí

Estrena amb doble derrota del Sant Esteve i Sant Joan Despí. Els sesrovirencs van perdre a la seva pista davant La Salle Montcada per un ajustat 31-32 en un partit que es va decidir en els darrers tres segons. Al descans, el marcador reflectia un 17-16. No va ser suficient el gran partit de Rubén Ridao (8 gols). Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí va caure al Pavelló Salvador Gimeno per 25-29 davant La Roca. Els vallesans van dominar l’electrònic a partir del minut 5 (al descans 11-15). A cinc minuts pel final, els blancs-i-vermells es van situar a tres gols (25-28) però no van ser capaços de capgirar la situació adversa tot i el bon partit d’Albert Epitié (5 gols).

Redacció / Foto: CHSJD (arxiu)