ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Victòries del Sant Vicenç i Gavà i derrota del Sant Joan Despí

Segona jornada de Lliga. La Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar de forma clara al Club Almassora Balonmano per 35-19. Les de Josep Maria Mestre i Dani Ariño, que es mantenen invictes, van sentenciar el partit al descans (17-11). Gran partit de Raquel Moré (7 gols). També va guanyar l’Handbol Gavà. Les blaugranes, que van sumar el seu primer triomf, es van imposar per 28-21 a l’OAR Gràcia Sabadell en un partit de clar domini local (16-8 al descans). Al contrari, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb La Roca (28-32) i va sumar la primera derrota de la temporada. L’enfrontament va ser molt igualat fins el minut 35 (16-17). Un parcial de 3-6 en els següents deu minuts va deixar les santjoanenques sense gaires opcions. No va ser suficient l’aportació de Maria Rosado (7 gols).

Redacció / Foto: Handbol Gavà