ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Primera jornada amb derrota del Gavà i victòries del Sant Joan Despí i Sant Vicenç

Aquest cap de setmana ha donat inici a la Lliga. L’Handbol Sant Joan Despí s’ha imposat a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell per 21-24 en un partit on les blanques-i-vermelles sempre han manat en el marcador (al descans, 8-16). Destacar l’encert ofensiu d’Anna Sancho (5 gols). També ha guanyat la Fundació Handbol Sant Vicenç a la pista de l’Amposta (20-23) en un partit derbi català molt igualat (11-10, al descans) que s’ha començat a decidir a partir del minut 10 de la segona. Bona aportació de Rocio Parra, Jessie Madelene i Miriam Martín, amb cinc gols cada una. L’altra cara de la moneda ha estat l’Handbol Gavà, que no ha pogut sorprendre el Balonmano Castellón (25-18). Les locals s’ha mostrat superiors en tot moment i han tingut una renda de fins a 10 gols.

Redacció / Foto: Handbol Sant Vicenç