CRISI COVID-19: L’Ajuntament de Pallejà ajudarà al comerç local amb subvencions de fins a 550 euros

L’Ajuntament de Pallejà ha aprovat, amb caràcter d’urgència, una línia de subvencions que pretenen ajudar el comerç de proximitat a fer front a la situació provocada per la crisi sanitària de la COVID-19. Aquestes ajudes van destinades als establiments i activitats del sector comercial o de serveis, ubicades al municipi, que durant l’estat d’alarma han hagut de tancar o bé només han pogut obrir parcialment i, per tant, no han pogut prestar el seu servei amb normalitat. Les quantitats aportades seran les següents:

  • Import de 350 euros per als establiments obligats al tancament
  • Import de 200 euros per als establiments obligats al tancament parcial

Addicionalment, es podrà demanar un segon ajut de 100 euros per als establiments amb local comercial de lloguer i 100 euros més per a aquells amb treballadors/es contractats. Aquests imports poden ser acumulatius i, per tant, l’ajut per comerç podria arribar als 550 euros. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament trucant al 93 663 15 40.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix