SOCIETAT: TRAM i FGC adapten el seu servei pel cap de setmana

Imprimeix

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adaptarà aquest cap de setmana, 21 i 22 de març, la seva oferta a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D’aquesta manera, la companyia adequa l’oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part del Govern i de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona.

A partir de demà, el servei serà un terç de l’habitual, amb aquestes freqüències:

Llobregat-Anoia

  • 1 tren/hora a la línia R5 (Manresa)
  • 1 tren/hora a la línia R6 (des de i a La Pobla de Claramunt)
  • 1 tren/hora a la línia L8 (Pl. Espanya-Molí Nou Ciutat Cooperativa)

El servei finalitzarà a les 23.00 hores

D’altra banda, per tal d’evitar la propagació de la Covid-19 i seguint les indicacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) d’ajustar l’oferta a la demanda de transport públic, a partir de demà, TRAM reduirà el seu servei en cap de setmana en un 50%. Aquesta reducció s’ajusta a la davallada de persones usuàries que hi ha en tot el transport públic a causa de la menor activitat laboral i social del país.

L’horari del tramvia serà de 5h a 24h de dilluns a diumenge i el servei en cap de setmana, quedarà de la següent manera:

Trambaix

  • T1: sense servei.
  • T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 30 minuts entre les 8 i les 21 hores (al tronc comú, la freqüència serà de 15 minuts). Entre les 5 i les 8 hores i entre les 21 i les 24 hores s’oferirà una freqüència de pas de 40 minuts (al tronc comú, la freqüència serà de 20 minuts).

Redacció / Foto: Arxiu