SOCIETAT: TRAM i FGC adapten el seu servei pel cap de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adaptarà aquest cap de setmana, 21 i 22 de març, la seva oferta a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D’aquesta manera, la companyia adequa l’oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part del Govern i de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona.

A partir de demà, el servei serà un terç de l’habitual, amb aquestes freqüències:

Llobregat-Anoia

  • 1 tren/hora a la línia R5 (Manresa)
  • 1 tren/hora a la línia R6 (des de i a La Pobla de Claramunt)
  • 1 tren/hora a la línia L8 (Pl. Espanya-Molí Nou Ciutat Cooperativa)

El servei finalitzarà a les 23.00 hores

D’altra banda, per tal d’evitar la propagació de la Covid-19 i seguint les indicacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) d’ajustar l’oferta a la demanda de transport públic, a partir de demà, TRAM reduirà el seu servei en cap de setmana en un 50%. Aquesta reducció s’ajusta a la davallada de persones usuàries que hi ha en tot el transport públic a causa de la menor activitat laboral i social del país.

L’horari del tramvia serà de 5h a 24h de dilluns a diumenge i el servei en cap de setmana, quedarà de la següent manera:

Trambaix

  • T1: sense servei.
  • T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 30 minuts entre les 8 i les 21 hores (al tronc comú, la freqüència serà de 15 minuts). Entre les 5 i les 8 hores i entre les 21 i les 24 hores s’oferirà una freqüència de pas de 40 minuts (al tronc comú, la freqüència serà de 20 minuts).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix