SOCIETAT: L'Ajuntament de Sant Joan Despí suspèn el cobrament de quotes de diferents serveis, impostos i taxes municipals

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha establert un paquet de mesures econòmiques per tal de pal·liar els efectes de la situació provocada pel coronavirus Covid 19. Les mesures fan referència, d'una banda, a la suspensió del cobrament de quotes de diferents serveis davant el tancament temporal d'instal·lacions i activitats municipals i, de l'altra, a la suspensió dels terminis de pagament de diversos impostos i taxes municipals.

Suspensió del cobrament de quotes de: Poliesportius i equipaments municipals; centres i entitats de lleure (esplais) i Escola de Música. Aquesta suspensió afectarà al mes d'abril i successives, mentre duri el tancament. Les persones usuàries no cal que es donin de baixa i s'ajustaran les quotes al temps reals de prestació dels serveis.

Suspensió del cobrament del proper rebut trimestral de les activitats de: l'Escola Municipal d'Art, i als centres cívics Antoni Gaudí i Torreblanca.

Suspensió del cobrament del rebut corresponent al mes de març de: Escoles bressol municipals; cànon de les instal·lacions municipals i Vivers d'empreses.

Suspensió del cobrament del rebut del primer trimestre de: Taxa de mercats de venda no sedentària i la taxa d'horts municipals.

Impostos i taxes anuals: Suspensió temporal dels terminis de pagament de l'IBI (Bens Immobles); vehicles; recollida d'escombraries i clavegueram.

Liquidacions: les liquidacions tramitades i pendents de pagament queden suspeses, tant les relatives a l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) com d'altres taxes.

Terrasses:
s'ajustarà la liquidació al temps real d'ocupació.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix