ESPORTS (HANDBOL, DH ARGENT FEM.): Triple victòria dels nostres representants

Jornada molt positiva per l’handbol comarcal, ja que van guanyar els tres representants. L’Handbol Sant Vicenç no va fallar davant l’Amposta (30-21) en el derbi català on es va exhibir Rocio Parra (9 gols). Al descans, les baixllobregatines guanyaven per 15-5. També es va imposar l’Handbol Gavà davant el Leganés (25-23) en un enfrontament que es va decidir en els darrers dos minuts. Després d’una fluixa primera part de les locals (9-11) van reaccionar a la segona. Jana Castañera va marcar 10 gols. I l’Handbol Sant Joan Despí va sumar la vuitena victòria de la temporada davant el Balonmano Castellón (28-20) gràcies a una gran primera part (14-9). Anna Sancho va ser la màxima realitzadora amb 8 gols.

Redacció / Foto: Handbol Gavà