ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve dona la sorpresa a Granollers i l’Esplugues guanya el derbi

L’Handbol Esplugues es va imposar en el derbi comarcal a la pista de l’Handbol Sant Vicenç per 20-25 en un partit igualat en els primers vint minuts i, posteriorment, de superioritat visitant. L’espluguí Josep Maria Grau va marcar set gols. L’Handbol Sant Joan Despí no va poder amb l’Handbol Sant Quirze (24-32). L’enfrontament va quedar sentenciat a la primera part (11-19). D’altra banda, el Sant Esteve va sorprendre el Granollers B a la pista vallesana (32-40) en un gran partit sesrovirenc. Marc Rovira, amb 10 gols, va liderar l’atac baixllobregatí. A la mitja part, el marcador reflectia un 15-18.

Redacció / Foto: CH Sant esteve Sesrovires