ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Esplugues i Sant Joan Despí guanyen, Sant Vicenç i Sant Esteve perden

L’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva mala ratxa amb una victòria treballada davant el Sant Cugat (32-29). Édgar Sans (8 gols) va ser el gran protagonista local en un partit que es va decidir a la primera part. També van guanyar l’Handbol Esplugues, que es va imposar a la pista de La Salle Montcada (27-29) gràcies a un bon treball a la recta final de l’enfrontament i els set gols de Joan Pi. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Esteve. Els sesrovirencs, tot poder competir, van perdre a la pista del líder Adrianenc (33-27). Al descans perdien de dos gols (17-15). I l’Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Granollers B (24-32) en un duel de clara superioritat vallesana.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues