ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): Sorprenent victòria del Sant Vicenç, perd el Sant Joan Despí i triomf del Gavà a Amposta

L’Handbol Ssnt Joan Despi va donar la gran sorpresa de la jornada després de guanyar al Balonmano Castellón, segon classificat, per 22-21. Un gol de Marta Barbeito va decidir el partit (12-12, a la mitja part). També va vèncer l’Handbol Gavà a la pista de l’Amposta (21-28) que els va permetre sumar la segona victòria consecutiva. Jana Castaneda, amb 9 gols, va liderar el triomf gavanenc. I l’Handbol Sant Joan Despí no va poder mantenir la seva bona ratxa de resultats i va perdre davant el Joventut Handbol Mataró per 29-26 en un enfrontament que es va decidir en els darrers cinc minuts (15-14, al descans).

Redacció / Foto: Tot Mataró