ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el derbi a Sant Vicenç i victòria del Sant Esteve

Sant Vicenç i Sant Joan Despí van protagonitzar un derbi comarcal molt intens que va acabar amb la victòria dels blancs-i-vermells per 224-28. La primera part va ser molt igualada i va finalitzar amb triomf parcial visitant (12-13). A la segona, els de David López van trencar la igualtat a partir del minut 35. Bon partit d’Àlex Maruri (6 gols) i del local Albert Ferrès (5). D’altra banda, el Sant Esteve va sumar el sisè triomf de la temporada. Els sesrovirencs es van imposar davant del CH Sant Esteve Palautordera per 37-30 gràcies a una gran primera part dels d’Oliver Roy (21-10). Marc Turegano (7 gols) i Rubén Ridao (6) van ser els màxims golejadors del conjunt baixllobregatí que trenca una mala ratxa de resultats.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve