ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el derbi i resta de resultats

L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar davant el Sant Esteve Sesrovires per un ajustat 28-26 en un derbi comarcal amb dues parts diferenciades. Els sesrovirencs van fer les coses millors a la  part (13-15), mentre que els blancs-i-vermells van reaccionar a la represa remuntant un marcador advers en els darrers cinc minuts per acabar guanyant. L’Handbol Sant Vicenç, cuer del grup, va perdre a la pista de La Salle Montcada (24-21) en una bona primera part dels visitants, que van competir fins al minut 50. I l’Handbol Esplugues va vèncer a Banyoles (17-22) amb sis gols de Josep Maria Grau. Els d’Álvaro Polo sempre van anar per davant en el marcador.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues