ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): L’Handbol Esplugues, únic equip capaç de guanyar

Tres derrotes i una victòria. Aquest ha estat el balanç de la quinzena jornada de Lliga pels equips baixllobregatins. L’Handbol Esplugues es va imposar a la pista del Poblenou per un clar 27-35 (16-16 al descans) en una gran segona part dels baixllobregatins i amb un Julen García brillant (12 gols). L’altre cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que va caure davant La Salle Montcada per 31-24. Només va poder competir els primers quinze minuts. L’Handbol Sant Vicenç, cuer del grup, tampoc va poder amb el CH Palautordera Salicru (29-22) i a la mitja part l’enfrontament ja estava pràcticament decidit (16-11). I el Sant Esteve no va tenir el seu dia a la pista de La Roca (41-23) tot i els onze gols que va aconseguir Víctor Ridao.

Redacció / Foto: Poblenou