ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Només perd l’Handbol Sant Vicenç

Tres victòries i una derrota. Aquest va ser el balanç de la jornada d’aquest cap de setmana. El Sant Esteve va guanyar a La Salle Montcada (32-26) en un partit de domini sesrovirenc a partir del minut 10 (al descans, 15-11). El local Marc Turegano va anotar 7 gols. L’Handbol Sant Joan Despí també es va imposar davant del CH Palautordera-Salicru per 33-26. Després d’una primera part igualada (15-14), els baixllobregatins van ser millors a la represa. I l’Handbol esplugues va patir però va guanyar al CH Sant Esteve de Palautordera (27-26) en un enfrontament molt igualat. És el seu segon triomf consecutiu. L’únic que va perdre va ser l’Handbol Sant Vicenç a casa davant el Joventut Handbol Mataró (22-34). El cuer a la classificació no va tenir cap opció.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve