ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL): L’Esplugues guanya el derbi a Sant Esteve Sesrovires

L’Handbol Esplugues segueix sumant victòries. Ahir es va imposar a la pista del Sant Esteve Sesrovires per 29-32 en un partit igualat a la primera meitat (16-16) i de més encert visitant a la segona. L’enfrontament es va decidir als darrers cinc minuts. Sergi Pérez, amb 9 gols, va ser el millor jugador espluguí. Per part sesrovirenca, cal destacar Didac Duran (9). L’Handbol Sant Vicenç continua cuer després de perdre davant el Poblenou (37-21), mentre que l’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva ratxa negativa amb un triomf a Banyoles (24-35). Després d’una primera part igualada, a la segona van fer un pas endavant els de David López.

Redacció / Foto: Jordi Terrón (CHSJD)