ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Gran victòria del Sant Esteve i derrotes de l’Esplugues, Sant Joan i Sant Vicenç

El Sant Esteve va trencar la seva mala ratxa fent un extraordinari partit a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell, quart classificat, al que va vèncer per 32-33. Un gol de Rubén Ridao va decidir el partit. A la mitja part guanyaven els sesrovirencs per 12-18. Derrota de l’Handbol Esplugues a la pista del líder Adrianenc (22-20) tot i que va competir fins al final. També va perdre l’Handbol Sant Joan Despí davant La Roca (19-20) i continua la mala ratxa dels baixllobregatins. Un gol a deu segons del final va decantar el triomf pels vallesans. I l’Handbol Sant Vicenç va caure davant el Sant Quirze (16-34) en un enfrontament de superioritat visitant (8-15, al descans).

Redacció / Foto: Ràdio Sabadell