ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): El Cornellà guanya, mentre que Martorell i Esparreguera perden

En el grup C-A, el Martorell va caure a la pista de l’Alfindén aragonès per 86-56. Els locals es van mostrar superiors des de l’inici i el conjunt baixllobregatí mai va tenir opció a la victòria. Els parcials van ser: 18-10, 23-13, 17-19 i 28-14. D’altra banda, l’Esparreguera va caure a casa a la pròrroga davant els Quart per 67-73. Uns grans darrers deu minuts van permetre els verds-i-negres forçar un temps extra però els gironins van ser superiors. Els parcials: 9-17, 16-16, 7-14, 2914 i 6-12 (p). En el grup C-B, el Cornellà va sumar la tercera victòria consecutiva. Els blaus es van imposar al Valls per un contundent 81-55 gràcies a una gran defensa i al domini en el rebot. Els parcials: 21-8, 20-21, 17-14 i 23-12.