ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR ARGENT FEM.): Derrotes del Sant Vicenç i Sant Joan Despí i victòria del Gavà

Dues derrotes i una victòria. Aquest és el balanç de la sisena jornada de Lliga. L’Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Morvedre i va caure per 33 a 26 (al descans, 18-13). Les vicentines mai van tenir opció a la victòria. També va perdre l’Handbol Sant Joan Despí a Elda (28-22). Una mala primera part de les baixllobregatines (16-11) va ser determinant. L’altra cara de la moneda, va ser l’Handbol Gavà que es va imposar davant l’Agustinos d’Alcant (22-24). Va ser un partit molt igualat (15-15, al descans) que es va decidir en els darrers instants. Eva Torremorell, amb 7 gols, va tenir un paper protagonista per a la victòria gavanenca.

Redacció / Foto: Handbol Gavà