ESPORTS (HANDBOL, DHA FEM.): Derrota del Gavà, i victòries de Sant Joan Despí i Sant Vicenç

Dues victòries i una derrota. L’Handbol Gavà no va poder amb el Morvedre (19-43), que es va mostrar molt superior durant el partit. Al descans, ja guanyava de 7 gols (10-17). El bon partit d’Elisabet López i Eva Torremorell no va ser suficient. D’altra banda, l’encert d’Anna Sancho a poc menys d’un minut per al final del partit va donar la victòria a l’Handbol Sant Joan Despí davant l’Amposta (24-23). D’aquesta manera trenca la seva mala ratxa de resultats. Mentrestant, l’Handbol Sant Vicenç es col·loca segon a la classificació -compateix lideratge amb el Morvedre- després de sumar el cinquè triomf consecutiu i es manté invicte. Les baixllobregatines es van imposar al Mislata per 27-26, gràcies a un darrer gol d’Alba Almansa.