ESPORTS (HANDBOL, DHA FEM.): Victòries de Gavà I Sant Vicenç i derrota del Sant Joan Despí

Primera victòria de l’Handbol Gavà a la Lliga. Les locals es van imposar al Muchoticket Puchi balear per 34 a 23 en un partit que ja es va decidir a la primera part (17-12). Jana Castañeda va anotar 13 gols. D’altra banda, L’Handbol Sant Vicenç continua invicte després de vèncer el Leganés per 32-23 (descans, 17-14). Les baixllobregatines gairebé sempre van anar per davant en el marcador. Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder completar un trio de victòries i va perdre a casa davant el Morvedre per 23-29. L’enfrontament va ser molt igualat a la primera part (10-11) i a la segona va ser de domini visitant. No van ser suficients els vuit gols de Valeska Andre Lovera.

Redacció / Foto: Xavi Vegas