ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): Dramàtica victòria de la Santboiana davant del campió

La UE Santboiana va tornar a guanyar. Aquest cop al Baldiri Aleu i davant l’actual campió de Lliga, el VRAC de Valladolid, per 23-22. Un assaig amb la transformació de Bentley va situar el marcador en un 7-0 als tres minuts. Bentley també va ser protagonista en una transformació en dos cops de càstig (13-0). Pero els val·lisoletans van reaccionar situant al descans un 13-5. A la represa, va canviar el decorat, ja que el VRAC va capgirar el marcador (13-15) gràcies a dos assajos i una transformació.  I en el minut 75 va arribar la jugada clau del partit quan Faave va aconseguir l’assaig amb la transformació posterior de Bentley que situava el marcador en el definitiu 23-15. No va ser suficient un nou assaig visitant.