ESPORTS (HANDBOL FEMENÍ, DH ARGENT): Bona estrena del Sant Joan Despí I Sant Vicenç, I derrota del Gavà

Ahir va començar la Lliga amb un balanç de dues victòries i una derrota dels nostres representants. L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar al Muchoticket Puchi balear per 26-22 en un partit on les visitants van ser millors en la primera part (12-14). La santjoanenca Anna Sancho va aconseguir set gols. D’altra banda, l’Handbol Sant Vicenç no va tenir gaires problemes per desfer-se del Joventut Handbol Mataró (5-23), tot i que l’enfrontament no va quedar sentenciat fins als primers minuts de la segona part. Rocio Parra i Raquel Ferrés, amb set gols, van ser una referència en atac. Al contrari, l’Handbol Gavà no va tenir una bona estrena i va perdre a la pista del Sant Quirze (29-17) tot i els sis gols de Jana Castañera.

Redacció / Foto: Jordi Terrón (Arxiu)