ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): Remuntada i victòria del Castelldefels i empata el Santfeliuenc

Segona victòria de la temporada del Castelldefels. Els mariners es van imposar a Els Canyars davant l’Igualada (2-1) després de protagonitzar una remuntada. Carlos Simón va avançar els visitants (16’), i a la segona part David Silva va igualar el marcador (59’). A quatre minuts pel final David Grifell es va fer un autogol en un intent de rebutjar la pilota. D’altra banda, el Santfeliuenc va empatar a Les Grases davant del San Cristóbal (1-1). Tom va avançar els egarencs (33’). A la segona meitat però els santfeliuencs van aconseguir empatar (77’) tot i que van disposar d’ocasions per guanyar. Els blanc-i-blaus cedeixen el lideratge a l’Hospitalet tot i que tenen els mateixos punts (7).

Redacció / Foto: CF igualada (@md_phootos)