SOCIETAT: Reforma de l'edifici històric de la Casa Consistorial de Sant Esteve Sesrovires

La Diputació de Barcelona ha redactat el projecte executiu per a la reforma de la planta soterrani de l'edifici històric de la Casa Consistorial de Sant Esteve Sesrovires, una edificació catalogada des de la qual es connecta amb els jardins de l'Ajuntament, d'alt valor històric i paisatgístic. L'objectiu del projecte és la reforma i rehabilitació de la planta soterrani per tal d'ubicar-hi un espai polivalent i adequar també el seu accés des dels jardins per tal de fer-lo accessible d'acord amb la normativa vigent. El treball contempla resoldre les patologies existents d'aquests espais de la planta soterrani per poder destinar-los a sala polivalent amb un magatzem de proximitat, així com reformar el bloc de sanitaris i rehabilitar la porxada exterior. Com a accions opcionals, també es contempla la recuperació d'unes tines situades al subsòl i la rehabilitació de la façana en l'àmbit de la planta soterrani.

Redacció / Foto: Diputació

 

Entrevistes

Francisco Chacón: “Vull millorar la vida de les persones”

El ja expresident del CBF Viladecans Sports s’ha passat a la política on, des de fa uns mesos, exerceix com a regidor delegat del Districte III i de…
314

Reportatges

El Baix Llobregat combat l’Alzheimer

L’AFA celebra enguany el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació amb un acte central que es realitzarà el proper 26 d’octubre a l’Auditori de…
197

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix