ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL): Esplugues, Sant Esteve i Sant Joan Despí guanyen, i el Sant Vicenç perd

El Sant Esteve finalitza la temporada amb una excel·lent tercera posició després de guanyar al Sant Cugat per un ajustat 27-26. Roger Pujol, a tres segons del final va aconseguir el gol de la victòria. També es va imposar l’Handbol Esplugues a casa. Els baixllobregatins, vuitens a la classificació, van vèncer al Granollers B per 33-32. Carles Tejedor va decidir el partit. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va trencar la seva mala ratxa i va guanyar al CH Palautordera-Salicru per 35-30. Els blanc-i-vermells finalitzen en dotzè lloc. Mentrestant, l’Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Sant Esteve de Palautordera (29-30). Tanquen la taula i baixen de categoria.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve