ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Esplugues i Sant Joan perden a domicili, i Sant Esteve suma una nova victòria

Tercera victòria consecutiva del Sant Esteve. Es va imposar a la pista del Sant Esteve de Palautordera per 32-34 en un partit de domini sesrovirenc des del principi (al descans 16-19). Marc Jordan va tornar a ser el màxim anotador visitant amb 6 gols. D’altra banda, l’Handbol Esplugues no va poder amb l’actual líder, la UE Sarrià (33-22). Els baixllobregatins només van poder competir en els primers cinc minuts de partit (al descans 17-13). I l’Handbol Sant Joan Despí va perdre davant La Roca (30-23). L’enfrontament va ser de domini local i els vallesans ja van deixar sentenciat el partit a la primera part (16-10). No van ser suficients els set gols de Víctor López.

Redacció / Foto: CHSES