ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Triomfs del Sant Esteve i Esplugues, empats de Sant Joan Despí i Sant Vicenç

El Sant Esteve no va tenir gaires problemes per vèncer al Joventut Handbol Mataró (28-24) en un partit on els sesrovirencs gairebé sempre van anar per davant. També va guanyar l’Handbol Esplugues davant l’Handbol Palautordera (31-27) gràcies als 10 gols de Josep Maria Grau. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va plantar cara al líder, Sant Quirze, i va assolir un empat d’autèntic or (26-26, al descans 14-12). Un gol dels vallesans a deu segons per al final els va salvar de perdre. Mentrestant, l’Handbol Sant Vicenç també va empatar a casa amb el Poblenou (25-25). Al descans guanyaven els visitants (10-13). La reacció baixllobregatina va arribar en els darrers cinc minuts.

Redacció / Foto: Sant Esteve