ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Joan Despí guany el derbi, victòria del Sant Esteve i derrota de l’Esplugues

L’Handbol Sant Joan Despí es va imposar a la pista de l’Handbol Sant Vicenç dels Horts per 21-28 en una gran segona part dels visitants (11-13 al descans). El santjoanenc Ferran Pérez va anotar 7 gols. D’altra banda, el Sant Esteve es va recuperar de la seva darrera derrota guanyant a La Roca (20-22). Els sesrovirencs van decidir el partit en els darrers minuts (10-10 al descans). I l’Handbol Esplugues no va poder puntuar a Sant Esteve de Palautordera (25-22). Els locals es van mostrar superiors a la segona part després d’una primera marcada per la igualtat (12-12). No van ser suficients els 6 gols de Josep Maria Grau.