ESPORTS (FUTBOL SALA, PRIMERA DIVISIÓ FEM.): El bon partit de la Penya Esplugues davant el líder no té premi

La Penya Esplugues s'inclina in extremis (3-4) a casa davant el líder, el Burela FS. Amb una alta intensitat defensiva i un contraatac incisiu, les baixllobregatines van saber aguantar les envestides visitants. Al descans perdien per la mínima (1-2) però a la segona part, van ser capaces de tractar de tu a tu les gallegues i, després d'empatar dos cops, van tenir l'oportunitat per guanyar però el pal ho va evitar. El Burela, que només ha perdut un partit, va marcar el gol decisiu a un minut del final jugant de cinc. Tot i la derrota, la Penya Esplugues va recuperar les bones sensacions i encara segueix entre els vuit primers llocs que donen accés a la Copa.