ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve no pot amb el líder, derrota del Sant Vicenç i victòries d’Esplugues i Sant Joan

Resultats per a tots els gustos. El Sant Esteve va perdre a casa davant el líder, el Sant Quirze, per un clar 17-27 en un partit de domini des de l’inici dels vallesans. Insuficient aportació de Marc Jordan (7 gols). L’Handbol Sant Vicenç, cuer de la categoria, va perdre a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (29-24). Només va poder plantar cara en els primers quinze minuts. L’Esplugues va guanyar al Joventut Handbol Mataró (28-24) gràcies al tàndem Julen García i Josep Maria Grau (12 gols entre els dos). I l’Handbol Sant Joan Despí va vèncer al Poblenou (26-22) amb un Rubén Cabello estel·lar (9 gols). Al descans ja manava per 17-13.

Redacció / Foto: Ràdio Sabadell