ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): El Cornellà s’allunya del descens, l’Esparreguera no afluixa i cara i creu pel Castelldefels i Martorell

En el grup C-A, setena victòria del Cornellà a la Lliga. Els blaus es van imposar al Marc Parc Boet per 73 a 65 en un partit que s’ha decidit a la segona part (24-18, 13-18, 19-16 i 17-13). També va guanyar un Esparreguera que ja acumula cinc triomfs consecutius. Els verds-i-negres es van mostrar molt superiors al Salou (84-46). Els parcials van ser 27-13, 18-15, 17-8 i 22-10. Miquel Aliaga, amb 20 punts, va ser el màxim anotador esparreguerí. El Martorell, al contrari, no va poder amb l’Olivar de Saragossa (91-87) tot i la reacció dels visitants en els darrers deu minuts (20-18, 25-19, 27-25 i 19-25). En el grup C-B, el BBA Castelldefels es va imposar a la pista del Masnou (66-71) gràcies a una bona primera part dels grocs.

Redacció / Foto: El Masnou