ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): El Sant Esteve guanya, empata el Sant Joan Despí, perden Sant Vicenç i Esplugues

El Sant Esteve posa fi a la seva mala ratxa de resultats amb una còmoda victòria a la pista de La Salle Bonanova (24-29). Marc Jordan, amb 13 gols, va ser un autèntic malson per als barcelonins que ja perdien al descans per 8-15. D’altra banda, un gol de l’OAR Gràcia Sabadell en els darrers instants els va donar el triomf davant d’un combatiu Handbol Esplugues (29-28). L’Handbol Sant Joan Despí va empatar amb el Granollers B (26-26) gràcies a un gol de Víctor López a pocs segons del final. I L’Handbol Sant Vicenç no aixeca cap i va tornar a perdre. Els baixllobregatins, que van deixar escapar la victòria en els darrers 15 minuts de la segona part, van caure davant La Salle Montcada (30-35).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve