ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Victòries d’Esparreguera i Cornellà, i derrota del Martorell

En el grup C-A, el CB Esparreguera va sumar la tercera victòria consecutiva davant del Mataró Parc Boet (80-72) en un partit que es va decidir en els darrers deu minuts i gràcies al rebot favorable als baixllobregatins. Bon partit de Rubén Morales (26 punts i 14 rebots). El parcial va ser 17-24, 15-14, 18-16 i 30-18. D’altra banda, el CB Cornellà va posar fi a la seva mala ratxa i es va imposar a la pista de l’Olivar de Saragossa (90-92). Després d’un fluix tercer quarts, els blaus van saber reaccionar en el quart. Els parcials van ser 22-16, 21-25, 28-23 i 19-28. Van destacar Xaiv Guirao (24 punts) i Néstor Zamora (20). L’altra cara de la moneda va ser el Martorell, que no va poder amb el líder Tarragona (92-68). Els del Baix Nord mai van poder optar per la victòria (18-16, 25-15, 21-16 i 28-21).

Redacció / Foto: CB Cornellà