ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): Superioritat de la UE Santboiana al Baldiri Aleu

Clara i contundent victòria de la UE Santboiana davant de La Vila (41-21). Els blaus van arrencar el partit amb un 12-0 de sortida. Una diferència que els alacantins van saber escurçar (12-7). Un parcial de 12-0 va permetre als locals marxar al descans amb una còmoda avantatge (24-7). A la represa, es van ampliar les diferències (31-7), encara que La Vila no va abaixar els braços i es va situar amb un 31-21 en el minut 55 gràcies a dues jugades d’assaig. Afa Tauli es va encarregar de sentenciar l’enfrontament amb un nou assaig (36-21), el seu 100 a Divisió d’Honor (fita històrica-foto-). Martí Vicente va completar una gran matinal al Baldiri Aleu amb el 41-21.

Redacció / Foto: UE Santboiana