ESPORTS (FUTBOL SALA, PRIMERA DIVISIÓ FEM.): La Penya Esplugues perd en una fluixa segona part

La Penya Esplugues va perdre (5-3) a la pista gallega del Viaxes Amarelle d'A Corunya (5-3). Incòmodes des d'un bon començament, les baixllobregatines no van saber superar la rocosa defensa gallega. El marcador al descans era d'empat (2-2) però a la segona meitat el contraatac de l'Amarelles va ser letal per les blanc-i-vermelles. Amb aquesta inesperada derrota, la Penya Esplugues recula un lloc i se situa a la quarta plaça amb 34 punts. El pròxim matx serà dissabte 23 de febrer contra el Sala Zaragoza a causa dels compromisos de la selecció espanyola (amb la participació de l'espluguina Berta Velasco) i catalana sub20 (amb la d'Anna Muniesa i Marta de los Riscos).