ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Només guanya el Sant Esteve Sesrovires

Jornada negativa per tres dels quatre representants baixllobregatins en la primera jornada de la segona volta. L’Handbol Sant Vicenç va caure a la pista del CH Palautordera per 29-28. Un gol a 8 segons del final va donar la victòria als locals. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí també va perdre. Els de Tejado van poder competir els primers vint minuts i després la UE Sarrià es va mostrar superior (29-25). Mentrestant, el Poblenou va sorprendre l’Handbol Esplugues a domicili (29-31) en un enfrontament que es va resoldre en els darrers cinc minuts gràcies al millor encert visitant. L’únic que va guanyar va ser el CH Sant Esteve, que va trencar la seva mala ratxa de resultats. Ho va fer a la pista de La Salle Montcada (23-25). Marc Jordan (8 gols) va ser un malson pels vallesans. La premsa del Baix vol  donar el més sincer condol al president del club, Amadeu Ureña, i als seus familiars per la mort de la seva dona. Descansi en pau.

Redacció / Foto: Cathandbol (Arxiu)