ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Esplugues i Sant Vicenç acaben la primera volta amb derrota

La Lliga va arribar a l’equador aquest cap de setmana. L’Handbol Esplugues no va poder puntuar en el seu desplaçament a Granollers (28-27). La reacció final baixllobregatina no va ser suficient per sorprendre el conjunt vallesà que guanyava, a cinc minuts del final, de tres gols (al descans, 16-14). D’altra banda, l’Handbol Sant Vicenç va sumar la quarta derrota consecutiva a la pista del Sant Esteve de Palautordera (26-25). Un enfrontament amb dues parts molt diferents. Una primera de clar domini visitant (10-16) i una segona de reacció vallesana. Un parcial de 15-5 en els darrers 25 minuts va ser clau. Els espluguins van arribar a guanyar de 9 gols (11-20).