ESPORTS (BÀSQUET, EBA): Cinquena victòria del Cornellà i derrotes d’Esparreguera i Martorell

En el grup C-A, el CB Cornellà es va imposar a la pista del Castellbisbal, rival directe per evitar el descens, per un clar 68-87 (21-20, 27-22, 11-29 i 9-18). Una gran segona part de l’equip blau els va donar el triomf on cal destacar l’aportació de  Roger Lliteras (21 punts), Xavi Guirao (18 punts i 7 brebots) i Álex Sanmartín (19 punts i 12 rebots).  D’altra banda, l’Esparreguera no va poder amb el líder, CB Tarragona, i va caure al Serrallo per 85-81 (23-18, 21-18, 20-17 i 21-28). I el Martorell també va trencar la seva bona ratxa de resultats a la pista de l’Igualada (84-64) en un partit que es va decidir en el darrer quart. Els parcials van ser 25-9, 9-20, 15-19 i 35-17. Punt final a la primera volta de la competició.

Redacció / Foto: CB Igualada