ESPORTS (FUTBOL, COPA RFEF): El Poblense sorprèn al Cornellà i guanya al partit d’anada

Sorpresa inesperada al Nou Estadi Municipal de Cornellà. El Poblense, de la Tercera Divisió, es va imposar per 1-2 davant el Cornellà en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa RFEF. Els balears es van avançar en el marcador gràcies a l’encert de Plomer (8’), resultat amb el qual s’arribaria al descans. A la segona meitat, els verds van empatar en el minut 50 mitjançant un xut ajustat de Miguel Fernández. Una falta llançada pel visitant Víctor va col·locar l’1-2 en el minut 64. Fins al final, els baixllobregatins ho van intentar tot -fins i tot amb l’entrada de Manucho, recuperat de la seva llarga lesió- però no van poder amb la solidesa defensiva visitant. L’enfrontament va aplegar menys d’un centenar de persones tot i que l’entrada era gratuïta.

Redacció / Foto: Cristina Moreno